Steaua sau FCSB?

Steaua_Bukarest

Da, recunosc că sunt stelist de mic copil! Și da, sunt prea bătrân să mai îmi schimb clubul, lăsând la o parte faptul că nu am și nici nu am avut, vreodată de gând!
Sunt atât de „legat” încât nu o să mă facă să devin fan al altui club, nici Lăcătuș, nici Becali, iar Tălpan + justiția română, nici atât!
Intrebarea care este Steaua adevărată: cea a lui Becali, sau cea a lui Lăcătuș, pentru mine nu se pune!     Steaua adevarată este A MEA si nu a lor! A mea și a suporterilor care au fost doar suporteri, ca si mine, fara nici un interes material, fără pretenți, fără ultras, suferind sau bucurandu-se alături de echipă, FARA ÎNTRERUPERE de-a lungul anilor.
Ca ea aparține pe hartie deocamdată lui Becali, este mai puțin important. Dacă ar apartine armatei pentru mine nu s-ar schimba nimic! Dar nu apartine! Chiar dacă mulți jucători spun asta, chiar dacă justiția spune asta, chiar dacă..
De ce? Pentru ca intrebarea corecta este: „Care dintre cele două echipe este continuatoarea Stelei care a câștigat  Cupa Campionilor in 86?”
Răspunsul este conținut de intrebare: cea care a continuat istoria echipei! Adica Steaua mea (pe hartie a lui Becali)! Steaua lui Lăcătuș nu poate nici macar sa fie continuatoarea Stelei lui Becali pentru ca nu exista legatura intre ele si pentru ca Steaua adevărată mai exista!!! Forurile internaționale de altfel văd la fel cu mine acest aspect.
Închei aici ca incep sa văd stele🌟 verzi!

3 gânduri despre „Steaua sau FCSB?

  1. Pingback: Steaua făra nume – Vrăbiuțe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s